پارکت لمینت کف، انتخابی زیبا و مقاوم

پارکت و لمینت

پارکت لمینت کف، از جنس HDF(High Density Fiberboard) که نوعی فرآورده چوبی است، ساخته شده است. این نوع کفپوش نسبت به بسیاری از انواع دیگر کفپوش‌ها نظیر سرامیک، از مزیت‌های فراوانی برخوردار است. در این مطلب همراه ما باشید تا با این نوع از کفپوش بیشتر آشنا شویم.

 

در این مطلب می‌خوانید:
چوب و هنر

ساختار پارکت لمینت کف چگونه است؟

پارکت لمینت کف به طور کلی از 4 قسمت تشکیل شده است.

 

  1. لایه محافظی (Overlay)

این لایه که خارجی‌ترین لایه این پارکت است، به عنوان لایه حفاظتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و از کفپوش در برابر نفوذ آب و ضربه حفاظت می‌کند. در این لایه، نوعی مواد ملامینه با اکسید آلومینیوم ترکیب شده و یک لایه مقاومتی را تشکیل می‌دهند که این لایه مقاومتی باعث محافظت از روکش دکوراتیو لمینت می‌شود.

 

  1. روکش دکوراتیو

این لایه توسط دستگاه چاپ ایجاد شده و می‌توان آن را در طرح‌های مختلفی نظیر طرح چوب، سنگ و… ایجاد کرد. این لایه در زیر لایه محافظی و روی مغزی کار که همان لایه سوم است، قرار می‌گیرد.

 

  1. HDF(High Density Fibreboar)

اصلی‌ترین قسمت ساختار این کفپوش، مغزی آن است که از الیاف فشرده ساخته شده است و نوعی فیبر است. کلیک‌ها در قسمت مغزی لمینت ساخته می‌شوند و قابلیت چفت شدن و اتصال آسان لمینت‌ها را فراهم می‌کنند.

 

  1. لایه بالانس

این لایه موجب محافظت از لایه HDF می‌شود و همچنین باعث جلوگیری از ورود و نفوذ رطوبت به لایه HDF می‌شود. از طرفی، ورود این لایه موجب جلوگیری از متلاشی شدن لایه HDF می‌شود و فشاری سطحی را که به لمینت وارد می‌شود، به تعادل می‌رساند.
به طور کلی، وجود این لایه موجب جلوگیری از خم شدن و نفوذ رطوبت به لمینت شده و مقاومت مورد نیاز آن را تامین می‌کند.

کاربرد پارکت لمینت کف

از آن‌جایی که HDF به کار رفته در ساخت این محصول در برابر آب مقاوم است اما ضد آب نیست، به همین دلیل از آن نمی‌توان در فضاهایی که در تماس مستقیم و دائمی با آب است، مانند سرویس بهداشتی و حمام استفاده کرد. اما برای سایر فضاها مانند هال و پذیرایی، اتاق خواب‌ها، راهروها و… گزینه بسیار مناسبی به شمار می‌رود.

تغییر و تنوع در محیط را با نوسازی ساختمان تجربه کنید
انواع کابینت آشپزخانه ، ام دی اف ، های گلاس و ممبران کدوم بهترینه؟

نوشته های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.