انواع کمد دیواری و هرآنچه که باید بدانید !

کمد دیواری, مقالات

همان طور که می دانید، انواع کمد دیواری یکی از مهم ترین بخش های هر ساختمانی، اعم از مسکونی یا تجاری محسوب می شود و تاثیر بسیار زیادی در نظم و زیبایی اتاق خواب دارد. کمد دیواری دارای انواع مختلفی می باشد که معمولا با توجه به معیارهای مختلفی همچون نیاز مشتری، سلیقه او، فضای اتاق خواب، میزان بودجه و… ساخته می شود.

در این مقاله بعد از معرفی انواع کمد دیواری بر اساس مدل و جنس، مراحل ساخت، اصول طراحی و هزینه های ساخت این نوع از کمدها را بررسی می کنیم و در انتها نیز با یکی از بهترین و متخصص ترین مجموعه هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، آشنا خواهید شد.

معرفی انواع کمد دیواری
معرفی انواع کمد دیواری

معرفی انواع کمد دیواری

کمد دیواری بسته به مدل یا جنس متریال به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود؛ مدل های مختلف آن شامل کمد دیواری ریلی، کشویی، آینه ای، لولایی، شیشه ای و بدون درب است که هر یک از این مدل ها طرفداران خاص خود را دارند و بسته به سلیقه مشتریان، قابل ساخت می باشند.

لازم به ذکر است که در سال های اخیر استفاده از کمد دیواری شیشه ای و کمد دیواری بدون درب، به دلیل تاثیری که در نمایش بهتر و جذب مخاطب دارد، مورد استقبال واقع شده است؛ اما مدل های ریلی و کشویی نیز همچنان جزء پرطرفدارترین ها هستند.

علاوه بر موارد فوق، انواع کمد دیواری بر اساس جنس شامل کمد دیواری ام دی اف، اچ دی اف، ممبران، هایگلاس، لامی گلاس، پلی گلاس، ملامینه، فلزی، چوب روسی، چوب راش و چوب گردو می باشد که در ادامه به معرفی مواردی از آن ها می پردازیم.

کمد دیواری ام دی اف

یکی از محبوب ترین جنس های کمد دیواری، ام دی اف است؛ این نوع از چوب به دلیل مقاومت و وزن بالایی که دارد، معمولا برای قسمت های داخلی کمد مورد استفاده قرار می گیرد. چوب ام دی اف، از ترکیب ورقه های فیبری با موم یا رزین ساخته می شود. اگر به دنبال یک کمد زیبا، مقاوم و مقرون به صرفه هستید، کمد دیواری ام دی اف بهترین انتخاب است.

کمد دیواری هایگلاس

هایگلاس یکی دیگر از پرطرفدارترین مدل های کمد دیواری است که در اکثر موارد، برای خانه هایی با سبک مدرن استفاده می شود و به دلیل ظاهر براق و شفافی که دارد، یک انتخاب عالی برای بزرگ تر دیده شدنِ محیط های کم جا و کوچک می باشد. کمد دیواری هایگلاس از زیبایی بسیار زیادی برخوردار است و در طیف های رنگی روشن یا تیره استفاده می شود.

کمد دیواری ممبران

کمد دیواری ممبران که بیشتر در سبک های ساده و کلاسیک استفاده می شود، از مقاومت بالا و زیبایی منحصر به فردی برخوردار است و به همین دلیل قیمت آن نیز در مقایسه با سایر کمدها بالاتر می باشد. کمد ممبران از ترکیب چوب ام دی اف با روکش پی وی سی ساخته می شود و به همین تاثیر زیادی در جلوگیری از نفوذ رطوبت دارد.

مراحل ساخت کمد دیواری
مراحل ساخت کمد دیواری

مراحل ساخت کمد دیواری

برای ساخت یک کمد دیواری باید مراحل مختلفی سپری شود که مهم ترین آن ها در زیر ذکر شده است و به ترتیب اولویت قابل انجام می باشد:

  1. تعیین سبک مدل و جنس کمد با توجه به نیاز و هدف مشتری
  2. اندازه گیری دقیق طول، عرض و ارتفاع محل قرارگیری کمد در اتاق
  3. تهیه مصالح و متریال های مورد نیاز کمد دیواری شامل چوب، یراق آلات و…
  4. طراحی بخش های داخلی کمد با مشورت مشتری و ارائه طرح نهایی
  5. برش قطعات و قسمت های مختلف کمد نظیر کشوها، باکس های داخلی و…
  6. اتصال قسمت های برش خورده، لولاها، ریل ها، دستگیره ها و رنگ آمیزی نهایی

اصول طراحی کمد دیواری

مراحل ساخت یک کمد دیواری را به صورت کلی ذکر کردیم، در این قسمت قصد داریم شما را با پنج اصل مهم که در طراحی کمد دیواری نقش دارد، آشنا کنیم.

اولین اصل و نکته ای که باید آن را مدنظر داشته باشید، این است که انتظار و هدف اصلی شما از ساخت کمد دیواری چیست؟

برای پاسخ به سوال مذکور بهتر است به این مسئله توجه کنید که از کمد برای نگهداری چه لوازمی استفاده خواهید کرد؛ به طور مثال ممکن است شما علاوه بر لباس، کفش ها، کیف ها و سایر اکسسوری های خود را نیز در کمد نگهداری کنید.

دومین اصل در طراحی کمد دیواری، استفاده از نورپردازی مناسب است؛ زیرا روشنایی اتاق به تنهایی برای روشن کردن فضای داخلی کمد کافی نیست.

سومین اصل در طراحی کمد که در بزرگ تر دیده شدن فضاهای کوچک نیز تاثیر زیادی دارد، استفاده از آینه است؛ برای این منظور بهتر است آینه را روی درب کمد تعبیه کنید.

چهارمین اصل که موجب طول عمر کمد و لوازم درون آن می شود، قرار دادن فضای مناسب برای عبور و گردش هوای درون کمد است که این امر از جذب رطوبت جلوگیری می کند و به همین ترتیب مانع از رشد کپک و سایر حشرات مضر می شود.

پنجمین اصل در طراحی کمد دیواری به کارگیری یراق آلات باکیفیت است تا علاوه بر افزایش استحکام و طول عمر، به زیباتر دیده شدن کمد کمک کند.

اصول طراحی کمد دیواری
اصول طراحی کمد دیواری

هزینه ساخت کمد دیواری

اکنون که مراحل ساخت و اصول طراحی کمد دیواری را دانستید، شاید این سوال برای شما به وجود آمده باشد که هزینه ساخت کمد دیواری چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم، به طور کلی نمی توان یک هزینه دقیق و یکسانی را برای آن پیش بینی کرد؛ زیرا کمد دیواری بسته به عوامل مختلفی نظیر اندازه، مدل، نوع متریال مصرفی، کیفیت یراق آلات و… از هزینه های مختلف و متغیری برخوردار خواهد بود.

هزینه ساخت کمد دیواری
هزینه ساخت کمد دیواری

سخن پایانی

آرا دکوراسیون با برخورداری از مجرب ترین و متخصص ترین کادر اجرایی و با بهره برداری از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا یکی از بهترین مجموعه هایی است که در زمینه طراحی و اجرای انواع پروژه های دکوراسیون داخلی از جمله کمد دیواری، کابینت آشپزخانه، طراحی داخلی، بازسازی و… فعالیت می کند.

اگر شما هم به دنبال یک مجموعه مهندسی حرفه ای با تیمی متخصص و قیمتی مناسب برای طراحی و ساخت کمد دیواری منزل یا محل کار خود هستید، پیشنهاد ما مجموعه آرا دکوراسیون است. این مجموعه با ارائه خدماتی همچون مشاوره رایگان، فرایند تصمیم گیری را برای مشتریان خود آسان تر می کند و تجربه یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه را رقم می زند.

سوالات متداول کمد دیواری

کمد دیواری بسته به مدل یا جنس متریال به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود که شامل کمد دیواری ریلی، کشویی، آینه ای، لولایی، شیشه ای، بدون درب و کمد دیواری ام دی اف، اچ دی اف، ممبران، هایگلاس، لامی گلاس، پلی گلاس، ملامینه، فلزی، چوب روسی، چوب راش و چوب گردو می باشد.

به طور کلی نمی توان یک هزینه دقیق و یکسانی را برای ساخت کمد دیواری پیش بینی کرد؛ زیرا کمد دیواری بسته به عوامل مختلفی نظیر اندازه، مدل، نوع متریال مصرفی، کیفیت یراق آلات و… از هزینه های مختلف و متغیری برخوردار خواهد بود.

10 ایده جدید برای اینکه آشپزخانه کوچک، بزرگتر دیده شود
انواع مدل درب کمد دیواری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید